Sportszemle — 2015/10/13 at 06:30

Sportszemle 2015.10.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A FIFA etikai bizottsága cáfolja Platinit

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség etikai bizottsága szerint nem igaz, hogy Michel Platini nem védhette meg magát, mielőtt 90 napra felfüggesztették. Az európai szövetség (UEFA) elnöke, a FIFA egyik alelnöke a múlt csütörtöki döntést követően visszautasított minden állítást, amelyet a vele kapcsolatos határozat tartalmaz és úgy fogalmazott: meglepően homályos indokokkal függesztették fel őt .

Ez volt minden idők leggyengébb Eb-selejtezőcsoportja

A kötelezőt hoztuk, bravúrok nem voltak, csak bravúrocskák minden idők leggyengébb Eb-selejtezőcsoportjában – véli Kű Lajos, aki a legutóbbi magyar Eb-szerepléskor a válogatott egyetlen gólját lőtte. Az Eb-negyedik futballista a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta, szerinte a minimumot hoztuk, ami ezúttal elég lesz a kijutáshoz.

FTC: Thomas Doll Magyarországon „végre újra boldog” – NSO

Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője egy lapinterjúban azt mondta: legboldogabb időszakát éli azóta, hogy a Hamburger SV trénere volt. Doll megtalálta a számítását Magyarországon (Fotó: Szabó Miklós, archív) „Végre újra boldog edző vagyok” – jelentette ki a 49 éves német szakember a Kickernek nyilatkozva.

Újra jégen a szapporói hősök

Hét év után újra jégre lépnek a szapporói hősök, azaz annak a magyar jégkorong-válogatottnak a játékosai, amely 2008-ban Japánban nagy bravúrral kiharcolta a feljutást a világelitbe. Az együttes november 3-án a Tüskecsarnokban játszik majd Csehország öregfiúk válogatottjával. A vendégeknél több olimpiai és világbajnok – így Frantisek Kaberle, Petr Cajánek, Tomás Vlasák, Radek Dvorák és David Moravec – is korcsolyát húz majd.

Ecclestone: Dobjuk ki a szabályokat!

Úgy tűnik, az idei világbajnoki küzdelem tán túl unalmas Bernie Ecclestone számára, aki ismételten kritizálni kezdte a Formula 1 szabályait. A legfontosabbnak azt tartja, hogy a szurkolók nem a technikai újításokra vevők, hanem arra, hogy a pilóták versenyezzenek egymással. Most ugyanis úgy látja, a küzdelem nem a pályán, hanem a tervezőasztalon, a mérnökök között folyik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Miért hirdet az NBA lakásfelújítós és családi tévécsatornákon?

Félresikerült ötletnek tűnik, hogy egy sportliga az otthon szépítésével foglalkozó csatornán, vagy családi programokat kínáló adókon futtat reklámokat? Egyáltalán nem,...

Close