Sportszemle — 2015/10/09 at 06:30

Sportszemle 2015.10.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Még több NFL-meccs lesz Amerikán kívül

A következő évtizedben még több mérkőzést szeretne az Egyesült Államokon kívül rendezni a tengerentúli profi amerikaifutball-liga, Anglia mellett elsősorban Mexikó, Kanada és Németország jöhet szóba. Amint Roger Goodell, az NFL elsőszámú vezetője elmondta: úgy érzik, most érkezett el az idő a korábbinál nagyobb nemzetközi terjeszkedésre.

Nem várt fordulat: a FIFA felfüggesztette Blattert

A FIFA etikai bizottsága azt követően döntött Joseph „Sepp” Blatter felfüggesztéséről, hogy a svájci sportdiplomata ellen múlt hónapban nyomozást indított a svájci főügyész, közölte a BBC. A döntés még nem végleges, a bizottság bírói kamaráját vezető Hans-Joachim Eckert teheti azzá pénteken. „A hírt délután közölték az elnökkel. Nyugodt.

Áll a bál az ökölvívóknál, Kokó szerint egy ember felelős mindenért | 24.hu

Öt éve kiderült, hogy öt milliárd forint állami támogatás érkezik a sportágba. Amint ezt megtudta a jelenlegi elnök, elkezdett ragaszkodni a székéhez – állítja Kovács Kokó István.

Hetven éves a röplabda Puskás Öcsije

Ma 70 éves Buzek László, aki a 60-70-es években korszakos jelentőségű újításokat honosított meg az európai röplabdasportban. Bár 1965-ben már pályára lépett a felnőtt válogatottban, három évvel korábban még a Csepel SC ifjúsági labdarúgócsapatának kapusa volt.

Németh tarolhat első évében amerikai klubjában

Németh Krisztián klubcsapatánál, az amerikai Sporting Kansasnél négy kategóriában is jelölt az év legjobbja címre. Németh Krisztián sokat várt arra, hogy igazán befusson, a liverpooli lehetőséget nem sikerült kiaknáznia, majd próbálkozott Görögországban és Hollandiában is, de el kellett mennie Amerikába, hogy elmondhassa, a helyére került.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A krikett mintájára reformálná meg az atlétikát az IAAF elnöke

Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség [IAAF] elnöke, az indiai krikett liga mintájára alakítaná át az atlétika nemzetközi versenyrendszerét. Elképzelése...

Close