Sportszemle — 2015/10/06 at 06:30

Sportszemle 2015.10.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Háborúnak kevés, sportnak kicsit sok

Legyen-e videobíró a fociban? Ártott-e a sólyomszem bevezetése a tenisznek? A sportok hagyományát sokan féltik. Pedig a tenisz a kezdetekkor szinte követhetetlenül bonyolult játék volt, és a foci középkori elődje is manapság legfeljebb az ultrák összecsapásaihoz mérhető. De tudta, hogy vannak, akik a tradíciókat változatlan, vagy legalábbis némileg humanizált formában fenn akarják tartani?

Nem lesz zárt kapus a Magyarország-Feröer

Mégis bemehetnek a nézők a csütörtöki Magyarország-Feröer Eb-selejtezőre, miután az UEFA felfüggesztette a mérkőzésre kiszabott zárt kapus büntetést. Az UEFA fellebbviteli bizottsága az MLSZ által benyújtott fellebbezés hatására függesztette fel a testület első fokú döntését, de tovább vizsgálja a Magyarország-Románia mérkőzésről készült beadványokat, olvasható az MLSZ honlapján.

Felejtse el Hajdú B. Istvánt!

A fogadóirodáknak annyi, legalábbis sokkal könnyebb lesz “legyőzni” őket. De a sportnak nem csak ezt a szeletét forradalmasítja egy új, voltaképpen bárki által hozzáférhető, használható új alkalmazás. Ha nem tudott is róla, beköszöntött az a világ, ahol a sportkommentátornak, de még az edzőnek és persze a játékosnak is muszáj többet nyújtania az eddigieknél, mert a szurkolók kezében van az eszköz, amivel az eddigi hozzáértést egy okostelefonra letölthető programmal felülbírálhatják…

Sport – Ma búcsúztatják a Népstadiont

Ünnepélyes keretek között búcsúzik ma a Puskás Ferenc Stadion, korábbi nevén a Népstadion, amelynek újjáépítés előtti bontása a közeljövőben kezdődik. Magyar Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi technikai igazgatója, a Viszlát, stadion! elnevezésű rendezvény ötletgazdája és főszervezője az MTI érdeklődésére elmondta: a széles sportbaráti összefogással megvalósuló eseményen a társadalom több rétege képviselteti magát.

Sport – Miénk volt itt a tér – búcsú a Népstadiontól

Hát még, ha az egyéb programokat is számba vesszük! Az első itteni SZÚR után jelent meg a következő – nagyon is jellemző – mondat: „A Népstadion kapuinál reménykedő csoportok, amelyek valami csoda folytán jegyhez szeretnének jutni.”

Nem úszta meg, börtönben marad Pistorius | 24.hu

Novemberben ismét vizsgálhatják az ügyet, viszont nagyobb bajba is kerülhet az sportoló.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.10.05.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close