Sportszemle — 2015/10/01 at 06:30

Sportszemle 2015.10.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fejlesztés? Felejtsék el, inkább használjanak ragasztót!

Már a verseny közben is mindenki azon szörnyülködött, hogy mi történt a későbbi győztes Eliud Kipchoge cipőjével, és most a Nike is elnézést kért, hogy a kenyai atlétát a talpbetétje akadályozta meg abban, hogy a világcsúcsot fusson a Berlin Marathonon.

 

Komoly lépések a szabadtéri gyúrás felé

Nemrégiben tudományos fiziológiai kutatást végeztek 1700 vidéki, 6-10 éves gyereken. A vizsgálat megállapította, hogy a lurkók 60 százaléka ízületi instabilitással, törzsierő-koordinációs problémákkal küzd, 30-40 százalékuk pedig olyan állapotban van, hogy gyógytestnevelés javallott számukra. Még egyszer: vidéki kisgyermekről van szó, akikről a közhiedelem azt is tarthatná, még jobb állapotban is vannak, mint a fővárosiak.

 

Viszlát, Stadion!

2015-09-27 20:41:53 Október 5-én családias hangulatú gálával búcsúzunk a lebontásra ítélt Puskás Ferenc Stadiontól. Az előkészületekről és a tervezett programról Magyar Zoltán, az esemény főszervezője tájékoztatta az FFT-t. Október 5-én búcsúzik a Puskás Ferenc Stadion (Fotó: nb1.hu) A több mint hatvanéves létesítményre hamarosan ki fogják írni a közbeszerzési eljárást, és még a tavasz előtt le fogják bontani.

 

Újrajátsszák a wimbledoni döntőt | 24.hu

Három évtized elmúltával az idei Tennis Classics-on megismétlik az 1985-ös wimbledoni férfi páros döntőt, a Taróczy, Günthardt – Cash, Fitzgerald mérkőzést.

Azonnal az olimpiára ezzel a versenyszámmal!

A hírek szerint Tokióban bemutatkozik a görkorcsolya és a hullámlovaglás is az olimpián, pedig mindkettőnél több létjogosultsága van a pofoncsörtének. Az elnevezés tőlünk származik, aki tud jobbat, lökje a kommentek közé. A szabályok megkapóan egyszerűek: a két fél kő-papír-ollóval ( ebből is van egyébként világbajnokság) eldönti, melyik kezd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Premier League a felhők felett és a habok hátán is

Nem kell aggódniuk azoknak, akik éppen repülőn ülnek, vagy hajón utaznak egy-egy fontos angol bajnoki labdarúgó mérkőzés ideje alatt, hogy...

Close