Sportszemle — 2015/09/30 at 06:30

Sportszemle 2015.09.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az úszókapitánynál betelt a pohár

„Tarthatatlan, ami az uszodáknál történik” – állapította Kiss László szövetségi kapitány. A szakember arról számolt be, hogy egy héttel a kazanyi világbajnokság után, vagyis augusztus 17-én a sportág teljes vezérkara találkozott a Nemzeti Sportközpontok (NSK) irányítóival, akik mindent megígértek, hogy az úszók felkészülése a világversenyekre zökkenőmentes lehessen.

Szabályos, de szemét dolog a pályát manipulálni

Bár semmiféle szabály nem tiltja, a pálya méretével, minőségével és talajával, szórakozni nem tartozik a legsportszerűbb tettek közé. A Malmö ügyeskedéséről eszünkbe jutott még néhány eset az elmúlt évekből. Az AS hozta nyilvánosságra a képet, amin tökéletesen látható, hogy a Malmö mindent bevet a Real Madrid elleni, szerdai Bajnokok Ligája-meccs előtt.

A sportvilágot is megrengetheti a Volkswagen-botrány | 24.hu

A német autógyár több sportklubot is támogat és nem csak Németországban.

Férfi kézi: két darab bérletet kap Horváth Gábor – közlemény – NSO

A Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján közleményben reagált arra a sajtóban megjelent hírre, mely szerint a Flensburg elleni hétvégi Bajnokok Ligája-meccsről kitessékelték Horváth Gábor elnökségi tagot. Kálomista Gábor társelnök két bérletet vásárol Horváthnak. „Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a mai napon a Veszprémi Kézilabda Klub társelnöke, Kálomista Gábor két darab bérletet vásárol a Veszprém egykori világbajnoki ezüstérmes kézilabdázója, Horváth Gábor részére, amelyet a klub irodájában tud átvenni.

Két csapat feljelentette a Forma-1-et az EU-nál

Az Európai Unió versenybizottságához fordult a Sauber és a Force India istálló, azt kérve, az EU vizsgálja felül a Forma-1 irányítását, pénzelosztását, illetve szabályalkotási rendszerét. A Force India közleménye azzal indokolja a drasztikus lépést, hogy igazságtalannak tartják az F1 bevételeinek szétosztását, illetve azt, hogy pár csapat nem szólhat bele a szabályok kialakításába – értesült a Motorsport.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Magyar labdarúgó csapatok szurkolóinak közösségi média használata

Először készült felmérés a magyar labdarúgó csapatok szurkolóinak közösségi média használatáról.

Close