labdarúgás, Sportmarketing — 2015/09/30 at 16:37

Premier League a felhők felett és a habok hátán is

by

Nem kell aggódniuk azoknak, akik éppen repülőn ülnek, vagy hajón utaznak egy-egy fontos angol bajnoki labdarúgó mérkőzés ideje alatt, hogy lemaradnak az eseményekről. Az IMG ügynökség és a Premier League együttműködésének köszönhetően ugyanis a járatokon is közvetítik a meccseket.

Az IMG ügynökség üzemelteti a Sport24 csatornát, amely nemzetközi hajózási vállalatok és olyan légitársaságok gépein fogható sportadó, mint az Emirates, az Etihad, a Lufthansa, a Qatar Airways, vagy a Turkish Airlines. A közvetítések technikai partnere a Panasonic, amely műholdak és különleges vevőantennák segítségével teszi lehetővé, hogy az élő sportesemények az óceánok felett is megszakítások nélkül kerüljenek képernyőre.

Qatar-Airways-Business-Class-Cabin

Az utasok a 2018/19-es szezon végéig biztosan élvezhetik az angol labdarúgó bajnokság izgalmait a Sport24-en, mert a Premier League repülőgépekre és tengerjáró hajókra szóló közvetítési jogait birtokló IMG három évvel meghosszabbította a szerződését. A megállapodás összefoglalókra, illetve élőben és felvételről közvetített mérkőzésekre is kiterjed.

Sport-24-2015-Calendar-Inflight

A 2012-ben indított Sport24 pillanatnyilag az egyetlen 24/7-ben működő élő sportcsatorna a légi közlekedésben. Az IMG a londoni Heathrow repülőtér melletti produkciós központjából üzemelteti a csatornát. A Sport24 a jelenleg futó rögbi világbajnokság mérkőzéseit is közvetíti, korábban pedig a legutóbbi nyári és téli olimpia, illetve labdarúgó világbajnokság, valamint az NBA, az NFL és a Forma 1 eseményei is szerepeltek a programjában.

Forrás: isportconnect.com

One Comment

  1. Pingback: Miért hirdet az NBA lakásfelújítós és családi tévécsatornákon? | sportsmarketing.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.09.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close