Sportszemle — 2015/09/23 at 06:30

Sportszemle 2015.09.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Horvát sztárok a Tennis Classicson

November 24-én újra teniszünnepre készül a Papp László Budapest Sportaréna, az idei Tennis Classicson Babos Tímea, Kristina Mladenovic, Marin Cilic és Richard Gasquet mellett a 2001-es wimbledoni bajnok Goran Ivanisevic, és a kétszeres Roland Garros-bajnok Sergi Bruguera is pályára lép.

Kovács Ágnes újabb amerikai elismerésben részesült

Kovács Ágnes újabb amerikai elismerésben részesült: beválasztották az Arizona State University halhatatlanjai közé. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő 2001 és 2005 között volt az egyetemi úszócsapat tagja. Kovács Ágnes, akit tavaly a vizes sportokat tömörítő nemzetközi hírességek csarnokába iktattak be, 2005-ben amerikai diplomát szerzett marketing és kommunikáció szakon, valamint végzős hallgatóként az egyetem legmagasabb kitüntetésében részesült négyéves kimagasló tanulmányi és sporteredményei elismeréséül.

Egy kilogramm agy a labdarúgásban többet ér, mint egy kilogramm izom

A jövő focija a tudásra épül – mondta “az edzők edzőjének” tartott Horst Wein kedden, a Debreceni futballegyetem keretében a Nagyerdei Stadionban tartott sajtótájékoztatón.

Városligeti kosárvarázslat a Műjégpályán

Immár negyedik alkalommal rendezik meg szombaton a Magyar Kosárlabdázás Napját a Városligetben a hagyományosnak mondható helyszínen, a Műjégpálya betonján. A program egészen fantasztikusnak ígérkezik, hiszen gyakorlatilag az utcai kosárlabdázás valamennyi ágát érinti az esemény.

Magyar-románt az utolsó pillanatban euforikus nyerni

Utolsó másodpercben szerzett fejesgóllal verte meg Magyarország futsalválogatottja Romániát, és ezzel kijutott az Európa-bajnokságra. Az Eb-selejtező első mérkőzésén 2-2-re végeztek a csapatok, itthon, Debrecenben vívhatta ki a továbbjutást a magyar válogatott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Snapchaten is hódít az NFL

A fanatikusoktól kezdve az NFL illetékesein át a stadionok kiszolgáló személyzetéig, különböző nézőpontokból mutatják be a mérkőzések hangulatát. Nagyszerű második...

Close