Sportszemle — 2015/09/14 at 06:30

Sportszemle 2015.09.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fogyatékos gyermekekért futnak a sztársportolók

A Csemete Alapítványt 2009-ben hozták létre azzal a céllal, hogy a szociális otthonokban élő fogyatékos kisgyermekek és fiatal felnőttek életminőségén javítsanak. A független jótékonysági szervezet évek óta az adománygyűjtés kreatív formáját alkalmazza, a jótékony célú maraton futást.

Szédületes magyar teljesítmény a Himalája holdbéli tájain

280 kilométeren át vezetett, végül harmadikként ért célba a föld legkeményebb futóversenyének tartott La Ultrán Szőnyi Ferenc. A magyar ultrafutónak 72 óra alatt kellett teljesítenie a 333 kilométeres, 7000 méteres szintkülönbséggel megspékelt távot a Himalája indiai szakaszán. Leszakadt körmök, bokaficam, vízhólyagok és 5 kiló mínusz árán, de sikerült. Az „expedíciót” a helyszínen kisebb stáb segítette, a pénzügyi hátteret az Eurofleet cég biztosította. A holdbéli tájakról, szellemekről, kinőtt futócipőről is faggattuk a komáromi sportolót.

Ismerd meg az első számú futball képzési rendszer titkait!

Az elmúlt években nagy érdeklődés kíséri, a Coerver Magyarország munkáját. Idén a Videoton FC vendéglátásában rendeznek országos eseményt a hazai futballszakma és az érdeklődők számára október 6-8-a között. Az eseményen részvevők betekintést nyerhetnek, a világ első számú futball képzési rendszernek titkaiba, valamint megismerhetik a Coerver Partner Club programot.

Utánpótlás: „Nulla az érdeklődés a csillogó akadémiáink válogatottjai után

Az utanpotlassport.hu összegezte, hogy a kelet-közép európai térség országaiból hány utánpótláskorú labdarúgó igazolt külföldre a nyári átigazolási szezonban. Nem meglepő, hogy Magyarországot a lista alján kell keresnünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hazafutás Afganisztánban

A Mazar-e Sehrifben lévő „Camp Marmal” táborban a magyar katonák körében nagyon népszerű a sportolás. Az itt szolgálatot teljesítők rendelkezésére...

Close