Sportszemle — 2015/09/08 at 06:30

Sportszemle 2015.09.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Megkezdődött az első Európai Sporthét

Ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét hétfőn Brüsszelben az Európai Sporthét, amelyet idén első alkalommal rendeznek meg. A rendezvénysorozatot Navracsics Tibor sportügyekért felelős uniós biztos nyitotta meg, aki szerint a sporthét egy igazi európai erőfeszítés, amely több mint 100 sportesemény jelent szerte a kontinensen.

Ilyenek lennének a régi kor mezei a mai divat szerint

Emlékszel még ezekre a szerelésekre? Annak idején sokat láthattad őket, és kinek tetszett, kinek nem. Most megnéztük, hogy a mai kor divatja szerint hogyan mutatnának a mezek a 90-es évekből.

„Nyugodtan kritizálhatnak” – Beckham új karrierbe fogott!

Elég volt a futballból, elég volt a reklámokból, David Beckham új életet kezd – már ami a munkát illeti. Az angol ikon elárulta, bele akar vágni a színészkedésbe!

Férfi kézi: a brazilok ráijesztettek a Veszprémre

A Veszprém férfi kézilabdacsapata 27-24-re nyert a brazil Esporte Clube Taubaté ellen a klubcsapatok nem hivatalos világbajnokságának tekinthető Super Globe negyeddöntőjében, Dohában. A Veszprém az elődöntőben folytatja. A pánamerikai bajnok brazil csapat gyakorlatilag végig pariban volt a Veszprémmel, olyannyira, hogy 12 perccel a vége előtt még 21-20-ra vezetett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

UEFA a gyermekekért

Az Európai Labdarúgó Szövetség [UEFA] az elmúlt években több olyan kezdeményezést is támogatott, amelynek a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítése volt...

Close