Sportszemle — 2015/07/29 at 06:30

Sportszemle 2015.07.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Német vagy, oldd meg, ez a dolgod

Bernd Storck nehezebb helyzetben nem is vehetné át a válogatottat, de ha már úgy alakult, hogy az Eb-selejtezőn előttünk álló románok és északírek jönnek, akkor ebből kell a maximumot kihozni. A finnek elleni játékra lehet és kell is építeni, a játékosoknak pedig nem az elmúlt 30 évvel, hanem saját történelmi lehetőségükkel kell foglalkozni a Dárdai Pált váltó német kapitány szerint.

Kézi BL: ősztől kizárólag a Sport Tv közvetíti a meccseket

A 2015-2016-os szezonban kizárólag a Sport Tv közvetíti Magyarországon a kézilabda Bajnokok Ligája női és férfi küzdelmeit. Az Európai Kézilabda-szövetség marketingügyeiért felelős EHF Marketing és az AMC Networks International Central Europe (AMCNI CE) közötti megállapodás értelmében Magyarországon kizárólag a Sport1 és a Sport2 lesz az EHF Bajnokok Ligája és a további EHF európai kupasorozatok otthona.

„Úgy döntöttem, tizenkilencre lapot húzok”

Amikor egy héttel ezelőtt egyéni világbajnok lett Moszkvában, az internetet és a közösségi oldalakat elárasztották a róla szóló hírek és kommentek. A párbajtőröző Imre Géza sok-sok csapatsiker után, 40 esztendősen, nagy álmáról már rég lemondva nyert aranyérmet. Itt az ő alázatos meséje ihletettségről, elfojtásról, rigolyákról, lemondásról és az álomszerű tusról.

F1: 10/10 – ezért volt felejthetetlen a 30. Magyar Nagydíj

Minden idők legjobb Magyar Nagydíja volt a jubileumi 30. futam a Hungaroringen? Könnyen előfordulhat, de ezen lehet vitatkozni. Az viszont biztos, hogy a legizgalmasabb és érzelmileg a legerősebb hétvégét zárta az F1 a nyári szünet előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10 Facebook tipp sportszervezetek számára

A Facebook mára szinte megkerülhetetlen kommunikációs csatornává vált. Világszerte 1,3 milliárd aktív felhasználóval rendelkezik és minden második magyar is regisztrált...

Close