Sportszemle — 2015/07/06 at 06:30

Sportszemle 2015.07.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Jól áll a jubileumi Magyar Nagydíj futam jegyértékesítése

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint időarányosan jól állnak a július utolsó hétvégéjén sorra kerülő, jubileumi, 30. Forma-1-es Magyar Nagydíj jegyeladási mutatói. A sportvezető az M1 aktuális csatornának pénteken azt mondta, előzetesen a tavalyi eladási adatokhoz képest 5 százalékos növekedést irányoztak elő, ehhez képest eddig 10 százalékkal több belépő fogyott el, mint 2014-ben, ugyanebben az időszakban.

PSV: Dzsudzsák után újabb magyart igazoltak.

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSV hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Kun Bertalant. A 16 éves magyar játékost Marcel Brands sportigazgató mutatta be. Marcel Brands sportigazgató (jobbra) mutatta be a PSV legújabb igazolását, Kun Bertalant (Fotó: psv.nl) A fiatal középpályás már hosszú ideje a holland élklubbal készül, de szerződést csak most írhatott alá az eindhoveniekkel, mivel a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eddig nem engedélyezte az átigazolását (a FIFA csak 16 éven felüli játékosok nemzetközi átigazolását engedélyezi az EU-n belül).

Férfi kézi: Pérez Carlos még egy évet vállal, aztán…

A 43 éves Pérez Carlos két éve búcsúzott el a Veszprém férfi kézilabdacsapatától, azóta Katarban játszott. Az örökifjú klasszis balátlövő úgy döntött, vállal még egy szezont az al-Samalban, utána szívesen visszatérne a sportág magyar vérkeringésébe. Pérez Carlos (a labdával) 43 évesen is folytatja (Fotó: NS-archív) „Néhány napja tértem haza Katarból, végre láthatom a Pesten és Veszprémben élő és tanuló két lányomat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Wimbledoni vakító fehérség

Wimbledon az egyik legértékesebb teniszesemény manapság. Többek között azért, mert az egyike a négy nagy tornának, a legrégebb óta fennálló...

Close