Sportszemle — 2015/07/03 at 06:30

Sportszemle 2015.07.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kalapács alá kerül Kemény Dénes tenyérlenyomata

A férfi vízilabda-válogatottat szövetségi kapitányként háromszor is olimpiai bajnoki címig vezető Kemény Dénes, a sportági szakszövetség elnöke jótékonysági árverésre ajánlotta fel eredeti tenyérlenyomatát, amelynek gipszmásolata csaknem hat éve a róla elnevezett miskolci sportuszoda falát díszíti.

HFL: a rekordbajnok vagy a pozsonyi újonc lesz az aranyérmes?

Itthon tudja tartani a kupát a Budapest Wolves? Már első szezonjában megnyeri a magyar amerikaifutball-ligát (HFL) a Bratislava Monarchs? A kanadai (Paul de Pass / Monarchs) vagy az amerikai (Darrell Tate / Wolves) klasszis megállítása sikerül? Eladja-e a szezonban először a labdát a pozsonyiak irányítója?

Portugália: cunami, CR és a mez – ilyen egy igazi futballcsoda!

Egy indonéziai kisfiút az egész világ megismert 2004 decemberében, miután az otthonát sújtó cunamitól megmenekülve azt mondta, többek között a futball mentette meg az életét. A fiú Cristiano Ronaldóval is találkozhatott, 11 évvel később pedig… Vélhetően Martunisé a futballvilág jelenének legelképesztőbb története.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Minden, amit a latin-amerikai futballszurkolókról tudni kell

A hétvégén rendezik a nyár egyik legnagyobb sporteseményének, a Copa América döntőjét. A labdarúgás népszerűsége megkérdőjelezhetetlen Latin-Amerikában, de az, hogy...

Close