Sportszemle — 2015/07/01 at 06:30

Sportszemle 2015.07.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egy komplett medence hiányzik a győri uszodából

Ügy lett abból, hogy Hosszú Katinka sérülésveszélyesnek nevezte a jelenleg is zajló magyar úszók országos bajnokságának otthont adó győri uszodát. A tisztánlátás végett megszólaltattunk egy szakedzőt és a szövetséget is.

Július 18-án indul az M4 Sport

Az új adón napi 10 órányi élő műsor lesz, itt látható majd például a Forma-1, a vizes világbajnokság, és nem utolsó sorban a labdarúgó Bajnokok Ligája is, amelyik visszatér a közmédia képernyőire.

Uralkodó a Real-Barca páros; a PL veri a többi topligát

A 2014-2015-ös szezonban a Barcelona és a Real Madrid kapta a legtöbb pénzt a tévés bevételekből az európai topligák csapatai közül. A két spanyol gigász több mint háromszor annyit keresett, mint a La Liga-s listán harmadik Valencia. A többi bajnokságban kiegyenlítettebb a rendszer.

Beperelték a FIFA-t a katari focivébé miatt

A spanyol labdarúgóliga pert indít a FIFA ellen, abban reménykedve, hogy sikerül elérnie, hogy a nemzetközi szövetség megváltoztatja a 2022-es katari vébé időpontját. Bár az európai topligák képviselői folyamatosan tiltakoztak, a FIFA márciusban bejelentette, hogy 2022-ben a Katarban tapasztalható nagy hőség miatt nem nyáron, hanem november 20. és december 18. között rendezik a vébét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Federer Wimbledonban

Roger Federer a Nike első számú teniszezője, akire idén Wimbledonban is külön figyelmet fordított a márka, hogy az imázsának megfelelően...

Close