Sportszemle — 2015/06/30 at 06:30

Sportszemle 2015.06.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az F1 örülhet, ha csak öt éven belül körözik le

Hatalmas felhajtással, és ha lehet, még nagyobb izgalommal dőlt el a Forma-E, vagyis az elektromos F1 első futama a hétvégén Londonban, ahol két futamot is rendeztek két nap alatt. Ráadásul a záróhétvége előtt – papíron – még hat pilóta esélyes volt a világbajnoki címre, szombatról vasárnapra pedig csak még szorosabb lett a verseny az élen, hiszen Sébastien Buemi 5 pontra csökkentette a hátrányát.

Az Eurosport adja az olimpiát Európában

Timo Lumme, a NOB televíziós és marketingbizottságának vezetője azt mondta, több mint tíz jelentkező közül választották ki a Discoveryt. „Ez az első alkalom, hogy egyetlen médiavállalatnak adtuk a jogokat, ez a cég fogja közvetíteni a játékokat minden platformon” – fogalmazott Lumme.

Natasa Kovacevic a legjobbak között tért vissza

Szombaton megtartották a női kosárlabda Európa-bajnokság All Star-gáláját, amelyen pályára lépett Natasa Kovacevic is, aki a győri csapat 2013-as busztragédiájában elvesztette az egyik lábát. A szerb sportoló a mérkőzést megelőzően azt mondta, a szombati meccs nemcsak róla szól, hanem azokról, akik két éve vele együtt ott ültek a buszon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.06.29.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close