Sportszemle — 2015/06/25 at 06:30

Sportszemle 2015.06.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Újra lelátóról szurkolhatnak az ultrák

A közelményt vágatlanul közöljük: “Az NB I-es futballcsapatok és nagyobb magyarországi táborok szervezett szurkolói csoportjainak vezetői a 2015.06.04-ei Honvédelmi és Rendészeti Bizottság ülését követően, az ott elhangzott tervezett törvénymódosítással kapcsolatos megbeszélést folytatattak. A résztvevők egyetértettek az ülésen elhangzottakkal, miszerint Magyarországon jelenleg alkalmazott stadionlátogatási lehetőségek nem nézőbarátok és értelmetlenül túlszabályozottak.”

Vereckei Ákos az első szeméthajó-rekorder

Az ember szinte szegedi Maty-éren érzi magát az Újpesti-öbölben. Kajakozó, kenuzó vagy éppen vízi alkalmatosságukat hurcoló-pucoló fiatalokkal találkozik lépten-nyomon. Egymást érik a kis mólók, a kacsákkal teljes idillt pedig csak nagy ritkán rondítja el egy-egy biztosan nagyon fontos embereket szállító motorcsónak.

Megszólal Dzsudzsák menedzsere: ezért nem tud ajánlatot tenni a Hertha – de a Moszkvával sem írtak alá semmit

A Dinamo Moszkva nem közölte Dzsudzsák Balázs vételárát a Hertha BSC-vel, a német klub ezért nem tud egyelőre ajánlatot tenni a magyar válogatott szélsőért. Mint arról korábban beszámoltunk, a Dárdai Pál által vezetésével élvonalban maradt Bundesliga-csapat szeretné leigazolni Dzsudzsákot – a válogatott csatár meg is erősítette, hogy szó van Berlinbe igazolásáról, aminek ő örülne is.

Női kézilabda-vb: sorsolás

Szerda este a Koldinghus nevű várkastély ódon falai között tartották meg a 2015 decemberében rendezendő dániai női kézilabda-világbajnokság sorsolását. A magyar válogatott a házigazdák mellett Montenegróval, a szabadkártyás Szerbiával, Tunéziával és Japánnal került egy csoportba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.06.24.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close