Sportszemle — 2015/06/15 at 06:30

Sportszemle 2015.06.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Megkönnyezett fürdőgatyás férfiak és a legelső megszólalás – Interjú Hajdú B. Istvánnal

Első televíziós tudósítása után kis híján letiltották Hajdú B. Istvánt. A közmédiához visszatért sportriporter a hirado.hu-nak elárulta, hogy egy tájékozódási búvárúszó világkupa-versenyről szóló beszámolóval debütált a tévében. Mivel pedig a következő világkupát Svájcban rendezték, ezért azzal a szójátékkal fejezte be az anyagot, hogy “búvársportunk nincs a pácban, viszlát legközelebb Svájcban.”

Mocsaiék beépítenék a kézilabdát a nemzeti alaptantervbe

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ), a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) és a Testnevelési Egyetem (TE) szombaton kötött megállapodásukban rögzítették azt a törekvésüket, hogy a kézilabda kerüljön be a nemzeti alaptantervbe. A szerződést Kocsis Máté, az MKSZ elnöke, Balogh Gábor, az MDSZ elnöke, valamint Mocsai Lajos, a TE rektora Győrben, a magyar-osztrák női világbajnoki selejtező és a magyar-ukrán férfi Eb-selejtező közötti szünetben írta alá.

6 óra alá kerülhet a Kékszalag rekordja

Közeleg július első holdtöldtéje. Az 1934 óta élő hagyomány alapján ehhez az égi eseményhez tapasztják a 47. balatoni Kékszalag vitorlásverseny rajtját is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mayweather-Pacquiao: a boksztörténelem minden bevételi rekordja megdőlt

Minden idők legnagyobb bevételt generáló egynapos sporteseménye lett az amerikai Floyd Mayweather és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao május 2-i összecsapása,...

Close