Sportszemle — 2015/06/10 at 06:30

Sportszemle 2015.06.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Gyulai-emlékverseny: Gatlin is jön! Övé idén a legjobb 100-as idő

A világ idei legjobb 100 méteres idejét elérő Justin Gatlin is indul július 7-én a székesfehérvári Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon. „Óriási szó, hogy a világ pillanatnyilag leggyorsabb embere, aki a legutóbbi huszonkét versenyét megnyerte, részt vesz a Gyulai István Memorialon” – mondta Spiriev Attila, a verseny sportigazgatója az esemény keddi sajtótájékoztatóján.

Bővül a pólóbajnokság létszáma

Az eddigi 14 helyett 16 csapattal indul ősszel az E.ON férfi ob I. Az élvonal létszámemeléséről kedden döntött a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége, elfogadva a liga javaslatát. A januári belgrádi Európa-bajnokságra, valamint a jövő nyári riói olimpiára történő felkészülés miatt az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán egy ideje már dolgoztak a csapatok.

Barca: díjazták Tajti remek szezonját, szintet lép a magyar?

Gerardo Romero, az FC Barcelona labdarúgócsapatának ügyeiben mindig jól informált újságíró állítása szerint Tajti Mátyás, a katalánok Juvenil B-csapatában futballozó magyar támadója a 2015-2016-os idényt már a Juvenil A-nál kezdi meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Trendi diéták – diétás trendek: ésszel és anélkül

Nem telik el hét anélkül, hogy ne bukkannának fel újabb és újabb fajta diéták. Legtöbbjüket különböző tengerentúli és hazai sztárok...

Close