Sportszemle — 2015/06/03 at 06:30

Sportszemle 2015.06.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


„Kiásni magamat a gödörből”

Interjú Szabó Gabriellával – Az idény egyik legfontosabb versenye, az első világbajnoki válogató következik ezen a hétvégén. Hogyan telnek ilyenkor az utolsó napok? – Feszültséggel, bizonytalansággal. Most tudjuk meg igazából, hogy mit ér az a munka, amit az elmúlt hónapokban beletettünk a felkészülésünkbe.

Berki Krisztián: Megtanultam értékelni minden napomat

Olimpiai bajnok tornászunknak kislánya ad extra motivációt és gőzerővel készül a világbajnokságra. Interjú Berki Krisztiánnal.

A MOB csapatgyűlésen köszöntötte a bakui Európa Játékok magyar résztvevőit

Csapatgyűlésen köszöntötte a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a június 12. és 28. között sorra kerülő bakui I. Európa Játékokra utazó 200 magyar sportolót kedden. Szabó Bence, a MOB főtitkára kiemelte, olimpiai szintű rendezés és létesítmények várják Azerbajdzsánban a sportolókat, akik remélhetőleg olimpiai szintű eredményekkel térnek majd haza.

Hat magyar megye maradhat profi futball nélkül

A labdarúgó NB I-ben történt licencdöntések (mint ismert, a Győri ETO, a Kecskeméti TE, a Lombard Pápa, a Nyíregyháza és a Pécsi MFC csak az NB III-ra adhat le nevezést), illetve az NB II-es kiesések, NB III-as feljutások után már látható, hogy nézhet ki a következő szezonban a profi magyar labdarúgás térképe – hat megye marad NB I-es és NB II-es csapat nélkül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az Under Armour a Bosszúállókkal küzd tovább

Az Under Armour a Bosszúállókkal küzd tovább. Az amerikai márka komolyan gondolja, hogy fő kihívója akar lenni legnagyobb hazai, és...

Close