Sportmarketing, többféle sportág — 2015/05/29 at 10:50

Tamburello vagy kifling?

by

Válasz a Nagy Sportágválasztón.

Május 29-30-án a Merkapt Sportközpontban rendezik a tömegsport legnagyobb hazai eseményét, a budapesti Nagy Sportágválasztót. Az idén immár 16. alkalommal megszervezésre kerülő  rendezvényen 107 sportág mutatkozik be, a szervezők 20 000 látogatót várnak.

sportag

A koncepció alapjai változatlanok. A sportágak interaktív módon mutatkoznak be, szakemberek mutatják be az adott mozgásforma szépségeit és segítenek a kiválasztásban.

Emellett, mint minden évben, idén is lesznek újdonságok. Felépül egy 15×6 méteres mobil úszómedence, ahol az úszás, a vízilabda mellett az érdeklődök megismerkedhetnek többek között a tájékozódási búvárúszás és víz alatti hoki érdekességeivel is.

Az új -vagy hazánkban új- sportágak gombamódra szaporodnak, népszerűségük gyorsan nő. A címben szereplő tamburello és kifling mellett a lacrosse, a sepaktakraw, a calisthenics és a kronum is bemutatkozik.

Nagy sportágválasztó

A rendezvény szponzorai nem “csak” pénzüket adják az eseményhez, hanem olyan programot biztosítanak, amelyek sportolási lehetőséget adnak, vagy köthetőek az egészséges életmódhoz. A MOL mászófalat, a Decathlon trambulint visz a Sportágválasztóra, az ALDI az egészséges étkezést állítja a középpontba.

A Nagy Sportágválasztó az évek során önálló, sikeres márkanévvé nőtte ki magát a sport piacán. Budapesten kívül 21 vidéki városban is megrendezték, megrendezik az eseményt, a tavaszi mellett pedig már téli és nyári sportágválasztót is tartottak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.05.29.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close