Sportszemle — 2015/05/28 at 06:30

Sportszemle 2015.05.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Máris a duplájába kerül a vizes vb

A korábbi 24,5 milliárd forint helyett egy új kormányhatározat 49 milliárd forintot rendel a vizes vb-hez kapcsolódó fejlesztési feladatokhoz. A Fővárosi Közgyűlés a sporteseményhez kapcsolódó grandiózus tervekre bólintott rá szerdán: lenne például gyalogoshíd a Margitsziget és a pesti oldal között.

Több mint száz sportág a hétvégi Nagy Sportágválasztón

Pénteken és szombaton 16. alkalommal rendezik meg a Maglódi úti Merkapt Sportközpontban a Budapesti Nagy Sportágválasztót, melynek keretében 107 sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők. Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Koós-Lukács Tímea kommunikációs igazgató elmondta, az olimpiai és nem olimpiai sportágak kiválasztásában edzők és szakemberek segítenek, így mindenki megtalálhatja a saját maga számára legmegfelelőbbet.

Ennyiért fúj Kassai Viktor, ha felkérik egy BL-meccsre – az UEFA-tól kapott gázsi valóban mesés

Nagyjából másfél millió forintnak megfelelő összeg ütheti a markát egy jó nevű játékvezetőnek, ha rábíznak egy Bajnokok Ligája-mérkőzést. Az Európai Labdarúgó Szövetség munkatársunknak küldött tájékoztatása szerint az európai kupákban érdekelt bírók juttatásai négy részből tevődnek össze: a napidíjból, az utazási hozzájárulásból, a meccspénzből és a besorolás szerinti bónuszból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

FIFA: rendőrségi intézkedés adta meg a kongresszus alaphangját

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség [FIFA] hat magas beosztású tisztségviselőjét tartóztatták le korrupció gyanújával az amerikai hatóságok kérésére Zürichben szerdán, két...

Close