Sportszemle — 2015/05/20 at 06:30

Sportszemle 2015.05.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női futballban is bíróval érhetünk csúcsra

Kulcsár Katalin révén magyar tagja is van a június 6-án kezdődő női futball-világbajnokságon bíráskodó játékvezetői keretnek. “Játékvezetői pályafutásom csúcspontja a világbajnoki jelölés, hiszen a női labdarúgás legnagyobb tornájáról van szó. Hatalmas szakmai kihívást jelent, hogy ott lehetek a kanadai vb-n. Úgy gondolom, ezért érdemes volt tizenöt éve elkezdenem a játékvezetést, megérte a sok munka és edzés.”

PMFC: Mi történt itt? Már a gyerekeket sem érdekli…

Robert Jarni, a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC vezetőedzője úgy véli, nagyszerű idényt futott a pécsiekkel, és megmutatta mindenkinek, edzőként is nagy sikerekre hivatott. Robert Jarni egy dologhoz azonban képtelen hozzászokni.

Michelisz Norbert visszavágyik a Nürburgring poklába

Michelisz Norbert WTCC-pilóta állítja, a nürnburgringi defektjénél az sem volt félelmetesebb, amikor 200 km/h-val a betonfalnak ütközött. Pályafutása legizgalmasabb élményének nevezte a Nordschleifén való körözést, ami után azt érezte, amit korábban csak a Hungaroringen.

Katrine Lunde: Büszke vagyok arra, amit a Győrrel elértünk.

Öt év után távozik Győrből Katrine Lunde, aki korábban egyetlen csapatában sem töltött el annyi időt, mint az ETO-ban. A szülés után a bajnoki hajrára visszatérő világklasszis norvég válogatott kapus kétszer nyert Bajnokok Ligáját a Győrrel, emellett négyszer végzett az élen a magyar bajnokságban és ötször a Magyar Kupában.

Összeveszett Aján Tamás és Marius Vizer

A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) bejelentette, hogy felfüggeszti tagságát a több mint száz olimpiai és nem olimpiai sportág nemzetközi szövetségét, valamint nagyszabású sportesemények szervezőit tömörítő SportAccordban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az MLSZ szerződést köt a sportfogadási jogok hasznosítására

A múlt héten jelentette be Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, hogy a SzerencsejátékZrt.-vel szerződést köt a labdarúgás sportfogadási jogainak hasznosítására....

Close