Sportszemle — 2015/05/19 at 06:30

Sportszemle 2015.05.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Dibusz, Gera és Dzsudzsák az év labdarúgói

Hétfőn este nagyszabású jubileumi gálát tartott a 25. születésnapját ünneplő Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) a Millenáris Parkban. A rendezvényen többek között kiosztották a játékosszavazás és az év legjobb tizenegye díjait. A játékostársak szavazatai alapján Gera Zoltánt választották meg az idény játékosának, a legjobb légiósnak járó elismerést pedig Dzsudzsák Balázs kapta.

Női kézi: Sulland érkezik, Pigniczki hazatér Győrbe.

A Győri Audi ETO KC tájékoztatása szerint szerződést kötött a norvég jobbátlövővel, Linn Jörum Sullanddal. Ezzel a csapat kerete véglegesnek tekinthető a következő szezonra. Emellett az utánpótlás-edzői stáb is bővül, hazatér Franciaországból Pigniczki Krisztina, illetve ebben a szerepkörben Szepesi Ivett is marad a klubnál.

A mosolygós bérgyilkos fut, amíg meg nem hal

Minden idők egyik legnagyobb hosszútávfutója, az etióp Haile Gebrselassie bejelentette, hogy abbahagyja a versenyzést. A 27 világcsúcsot felállító, pálya- és utcai versenyeken is korszakos eredményeket elérő atléta már régen túl van pályája csúcsán, de búcsúnyilatkozatával is azt bizonyította, hogy aki igazán szeret futni, az képtelen leállni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Androidon is elérhető az adidas okoslabdájának alkalmazása

A tavalyi labdarúgó világbajnokság előtt dobta piacra az adidas a miCoach Smart Ball névre keresztelt okoslabdáját. Eddig csak iOS kompatibilis...

Close