Sportszemle — 2015/05/15 at 06:30

Sportszemle 2015.05.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Janics Natasa legyőzte a gyógyszerfüggőséget

Súlyos gerincsérvműtétjei után az olimpiai bajnokot erős nyugtatókkal kezelték, amelyekről nehezen tudott lejönni. Janics Natasa élete egyik legnehezebb időszakán van túl, de mostanra kiheverte az operációkkal járó megpróbáltatásokat. Testileg és lelkileg is megviselte tavalyi gerincsérvműtétje Douchev-Janics Natasát, háromoszoros olimpiai bajnok kajakozót.

Zsíros: Megéri a sportszponzoráció

Április utolsó napján zárult a társasági és az osztalékadón keresztül a sporttámogatásokra benyújtható kérelmek időszaka. Az úgynevezett adóátengedésről megoszlanak a vélemények. Hogy mik azok a TAO-támogatások, melyek sportágaknak és cégeknek kedvezőek, arról Zsíros Mihály sportközgazdász beszélt az M1 aktuális csatornának. A TAO-támogatás 2011 óta létezik Magyarországon.

Húsz év után visszavonult a klubhűség megtestesítője.

Az Érd ellen megvívott bronzpárharcban lépett utoljára pályára tétmérkőzésen Ferling Bernadett. A kiváló irányító-átlövő a klubhűség megtestesítőjeként húsz évig kézilabdázott Dunaújvárosban, a nehéz időkben sem hagyta cserben szeretett csapatát. Az aktív játékkal felhagyó Ferlinget elkísértük egyik utolsó edzésnapjára, és közben közösen felelevenítettük a sikerekben gazdag pályafutás fontos állomásait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportmarketing Újragondolva Meetup: Nemzetközi sportmarketing

Kilencedik alkalommal rendeztük meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amelyen a sportmarketing nemzetközi trendjei kerültek a középpontba. Külföldi előadó, interaktív program,...

Close