Sportszemle — 2015/05/07 at 06:30

Sportszemle 2015.05.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ökölvívás: 5 millió dolláros pert indítottak Pacquiaóék ellen

Az ESPN értesülése szerint két szurkoló több mint 5 millió dolláros pert indított Manny Pacquiao és csapata ellen, amiért nem számoltak be a Floyd Mayweather Jr. elleni mérkőzés előtt az ökölvívó súlyos vállsérüléséről.

Magyar küldöttség tárgyal Lausanne-ban a NOB illetékeseivel

Magyar delegáció utazott szerdán Lausanne-ba, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság illetékeseivel tárgyaljon csütörtökön a 2024-es olimpiai pályázattal kapcsolatban. A Magyar Olimpiai Bizottság tájékoztatása szerint a küldöttség tagja többek között Szabó Bence, a MOB főtitkára, Nagy Zsigmond, a MOB nemzetközi igazgatója és a főváros képviseletében is ott lesznek az egyeztetésen.

Erdei a birkózókkal belement az adok-kapokba

Az Adok-Kapok Napokat 2013-ban hozta létre a Premier Outlet, amely a kezdetek óta az Ökumenikus Segélyszervezettel dolgozik együtt. Évről évre nő az akció népszerűsége, már most több mint 31 ezer felajánlásnál tartanak. Az adományok olyan rászorulókhoz jutnak el, akik sokszor minden igyekezetük ellenére – például egy természeti katasztrófa, családi tragédia, betegség miatt – jutottak bajba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nemzetközi sportmarketing meetup beharangozó a DIGI Sporton

Tegnap Bor Máté [a Teqball projektmenedzsere] és Zsédely Péter [a meetup főszervezője] vendégeskedtek Szombathy Pálnál a DIGI Sporton a Reggeli...

Close