Sportszemle — 2015/05/06 at 06:30

Sportszemle 2015.05.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Még nevezhet a Kihívás Napjára

A Magyar Szabadidősport Szövetség meghosszabbította a nevezési határidőt az idei Kihívás Napjára. Az MSZSZ keddi közleménye szerint azok, akik még nem regisztráltak, de szeretnének részt venni Magyarország legnagyobb sportos megmozdulásán, május 12-ig adhatják le a nevezéseket a Kihivasnapja.hu oldalon. Az eredeti határidő április 30. volt, a módosításra “a települések és az érdeklődők kéréseit figyelembe véve” került sor.

Labdarúgás: fogadási csalás gyanúja, hazugságvizsgáló jöhet

A cseh második ligában szereplő Baník Most labdarúgócsapatának vezetősége hazugságvizsgálatra kötelezné a klub alkalmazásában álló játékosokat. A profi labdarúgók érdekvédelmi szervezete (FIFPro) tiltakozik az eljárás ellen, és kéri a futballistákat: tagadják meg a vizsgálatot. A Baník a március óta lejátszott összes (kilenc) bajnoki mérkőzését elveszítette, nyeretlenségi szériája 2015. január 10. óta tart. A klub vezetősége azt gyanítja, hogy a csapat a fogadási maffia hálójába került, és sorra adja el mérkőzéseit – ezért hazugságvizsgálatra akarja kötelezni a játékosokat, illetve magánnyomozót is felbérel.

DVSC: pályára lép Morientes, Hagi, Karembeu és Kondás is

Hétfőn sajtótájékoztatón erősítették meg a márciusban megjelent hírt, amely szerint május végén Magyarországon lépnek pályára a Real Madrid korábbi klasszisai. Tíz évvel ezelőtt nyerte meg első bajnoki címét a Debreceni VSC labdarúgócsapata, ebből az alkalomból nagyszabású sporteseményt szerveznek május 30-án a debreceni Nagyerdei Stadionban, amelynek csúcspontja a Real Madrid és a DVSC legendáinak összecsapása lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mayweather – Pacquiao: ki nyert a közösségi médiában?

Nagy várakozás előzte meg a Mayweather - Pacquiao bokszmérkőzést, ami a közösségi médiában is éreztette hatását. Az összecsapást a ringben...

Close