Sportszemle — 2015/04/29 at 06:30

Sportszemle 2015.04.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Székesfehérváron megint megpróbálják a lehetetlent

A Gyulai István-emlékversenyt először 2011-ben, a Puskás Ferenc Stadionban rendezték meg, s a nem titkolt cél a „legenda folytatása”, azaz a 80-as évekből jól ismert, nemzetközi hírnévvel rendelkező Budapest Nagydíj hagyományainak a felelevenítése volt. Az eddigi négy versenyen közel ötven ország több mint négyszáz versenyzője indult, köztük számos olimpiai és világbajnok.

Légiósok: Gyerekként mindenki a Realról álmodik – Dzsudzsák

Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar válogatott labdarúgója a Szovjetszkij Szportnak adott interjújában – amelynek felvezetőjét itt olvashatja el – többek között azt is elmondta, hogy gyerekként a Real Madridról álmodott, de sohasem tűzött ki maga elé irreális célokat. Dzsudzsák Balázs az El és az orosz bajnokság közötti váltás nehézségeiről is beszélt.

Ilyen sem volt még: kosárlabda-vb Magyarországon!

Helyszín a Nagyteplom előtti tér. Becsky István, a vb szervezőbizottságának elnöke a keddi budapesti sajtótájékoztatón kifejtette: az utcai kosárlabda háromfős változatának tornáján mind a nőknél, mind a férfiaknál 24-24 ország képviselteti magát. A tornát a debreceni Nagytemplom előtti területen bonyolítják le. A játék egy fél kosárlabdapályán zajlik majd, 12 másodperces támadóidővel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A boksztörténelem legpénzesebb harca

A hétvégi Floyd Mayweather-Manny Pacquiao bokszmérkőzés az előjelek szerint jó néhány rekordot felülír majd a sportág történelmében. A többségük kapcsolatban...

Close