ökölvívás, Sportmarketing — 2015/04/24 at 13:50

Másodpercek alatt elkapkodták a jegyeket Mayweather és Pacquiao meccsére

by

Elképesztő érdeklődés veszi körül az évszázad bokszmérkőzésének titulált Floyd Mayweather–Manny Pacquiao összecsapást. A nyilvánosság számára elérhetővé tett jegyek kevesebb, mint egy perc alatt fogytak el.

Napjaink két legnagyobb bokszikonjának mérkőzését a Las Vegas-i MGM Grand Arénában rendezik, magyar idő szerint május 3-án hajnalban. A csarnok 16.500 férőhelyes, de csak 1.000 darab belépőt dobtak piacra, mert a többit az MGM tulajdonosai és dolgozói, a szponzorok, valamint a két ökölvívó érdekeltségi körébe tartozó személyek kapják.

Mayweather és Pacquiao pózolnak

A jegyeket 1.000 és 10.000 dollár közötti árkategóriákban hirdették meg a Ticketmaster nevű portálon. Az online piac tegnap délután nyílt meg, de az értékesítés csak másodpercekig tartott, mert szinte azonnal kikerült az „elnézést, de minden jegy elkelt” üzenet az oldalra.

Mayweather vs Pacquiao tickest sold out

Ilyen hatalmas érdeklődés mellett nem csoda, hogy a belépők percekkel később megjelentek a másodlagos értékesítési csatornákon, természetesen jóval magasabb áron. A StubHub nevű oldalon például péntek délelőtt 5.855 és 128.70 dollár közötti összegért lehetett hozzájutni a különböző kategóriájú helyekhez.

Forrás: bbc.com

2 Comments

  1. Pingback: A boksztörténelem legpénzesebb harca | sportsmarketing.hu

  2. Pingback: Mayweather-Pacquiao: a boksztörténelem minden bevételi rekordja megdőlt | sportsmarketing.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.04.24.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close