Sportszemle — 2015/04/23 at 06:30

Sportszemle 2015.04.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az RTL II is közvetít Európa Liga-meccseket ősztől

Az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA) kötött megállapodás értelmében Magyarországon az RTL II közvetíti majd szeptembertől az Európa Liga következő három szezonjának kiemelt mérkőzéseit. A csatorna szerdai közleménye szerint elsőként választhat a második számú európai kupasorozat aktuális fordulójából és minden játéknapon az élő közvetítés után a további meccsek összefoglalóit is megnézhetik majd a nézők egy stúdióműsor keretében.

Rekordszámú nevező a XIX. hőlégballon Európa-bajnokságra

23 országból 101 nevező jelezte indulását a Debrecenben augusztus 11. és 18. között megrendezendő XIX. hőlégballon Európa-bajnokságon – jelentette be Végh Sándor főszervező, a Debreceni Ballon Repülő Klub elnöke szerdán sajtótájékoztatón. A szakember elmondta: az április 15-én lezárult nevezési határidőre az eddigi világversenyek legnagyobb számú részvételét jelezték a sportág művelői.

Szavazás: voksoljon az elmúlt 25 év legjobb magyar csapatára!

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) az idén ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját, és e jeles alkalomból szavazásra hívja a Nemzeti Sport olvasóit is. A futballrajongók minden posztra kiválaszthatják, hogy a névsorban szereplő labdarúgók közül szerintük ki a legjobb, s így összeállíthatják az elmúlt negyed évszázad legjobb csapatát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Robi bácsik, avagy sikeres pedagógus-edzők nyomában

Van olyan atlétaedző, aki nem csak a hozzá járó sportolók fizikumát építi, de nevelési szándékkal is formálja őket. Van olyan...

Close