Sportszemle — 2015/04/16 at 06:30

Sportszemle 2015.04.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Derby és gasztrofesztivál a Kincsem Parkban

Lóversenyfutamokkal, koncertekkel és kulináris élményekkel várja az érdeklődőket a Derby és Gasztroangyal Fesztivál július 3. és 5. között a fővárosi Kincsem Parkban – hangzott el az eseményt beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón. A fesztivál három rendezvényt egyesít: erre a hétvégére kerül a 101. Magyar Ügetőderby,a 93. Magyar Derby, a futamok mellett pedig a közmédia Gasztroangyal című műsorának szervezésében vásár és különböző kulináris programok is várják a látogatókat.

Sanghajban ismertették a Laureus-díj idei győzteseinek névsorát

A férfiaknál a világelső teniszező, Novak Djokovic, a nőknél pedig az etióp futó, Genzebe Dibaba lett – mint 2014 legjobb sportolója – a Laureus-díj kitüntetettje. A sportolói Oscar-díjként számon tartott elismerés gazdáinak névsorát szerdán tették közzé a kínai Sanghajban, ahol külön ünnepség keretében immár 16. alkalommal osztották ki a díjakat.

MLSZ: nyáron és tavasszal is korábban kezdődik a bajnokság

A Magyar Labdarúgó-szövetség részben új összetételű elnöksége kedd délután megtartotta második ülését. Szó esett többek között a következő bajnoki idényről – amely a szokásosnál korábban kezdődik -, valamint a sportfogadásból származó pénzekről is, amelyekből a jövőben a klubcsapatok is részesülnek.

Pécsen indul a Sport legyen a Tied! program

Pécsen kezdődik csütörtökön a Sport legyen a Tied! című új, a gyermekek sportágválasztását és sportolását elősegítő program, melyet a sportért felelős államtitkárság a Magyar Diáksport Szövetséggel (MDSZ) együttműködve valósít meg. A kezdeményezés keretében idén húsz nagyvárosban tartanak sportágválasztó eseményeket – június 3-ig 14 helyszínen, majd szeptember-októberben további hat megyeszékhelyen -, ezek mellett pedig csaknem 200 iskolai rendezvény is lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Pepsi váltja a Coca-Colát az NBA-ben

28 év együttműködés után lesz a Coca-Cola helyett a nagy rivális Pepsi az NBA partnere.

Close