Sportszemle — 2015/04/14 at 06:30

Sportszemle 2015.04.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Elfogyott a sör, hiányzott a sas, de élmény volt a derbi

A Ferencváros 21 217 néző előtt 2-0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A lelátókon több olyan néző is volt, aki első alkalommal látogatott ki a Fradi új stadionjába. A mérkőzés előtt arról faggattuk őket, mit várnak a derbitől, a találkozót követően pedig megkérdeztük, mi valósult meg abból, amire előzetesen számítottak.

Több mint huszonötezer futó árasztja el a szigetet

A jubileumi, 30. rendezvény hétfői sajtótájékoztatóján a rendező Budapest Sportiroda (BSI) ügyvezetője, Kocsis Árpád jelezte, hogy 25 ezernél is többen futnak majd hagyományosan a Margitszigeten. (A 30 év alatt csak kétszer kellett más helyszínt választani a sziget helyett.) Hozzátette, hogy a vasárnapi félmaratonra már egy hónapja lezárták a nevezést, mert betelt a 8500 fős létszámlimit.

Red Bull: A Ferrari megmutatta, gyorsan fordíthatsz a sorsodon

A Ferrari megmutatta, hogy világos célokkal és a kellő elszántsággal egy csapat hamar fordíthat sorsán és visszatérhet a győztesek közé – jelentette ki a Red Bull Forma-1-es alakulatát irányító Christian Horner. A szakember szerint a bikások is képesek lehetnek hasonló feltámadásra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Biztosító és judo szövetség együtt áll tatamira az 55 év felettiekért

Furcsa párosítás? Nem az, ha belegondolunk, hogy egy biztosítónak a balesetek megelőzése áll az érdekében, míg egy judo szövetségnél nehéz...

Close