Sportszemle — 2015/04/13 at 06:30

Sportszemle 2015.04.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A kézilabda nagyon is kell az Audinak

Az Audi Hungária Motor Kft. további három évre kötelezte el magát az Győri Audi ETO KC mellett. A vállalat immár 10 éve támogatja a klubot, amely a legeredményesebb csapatsportágakban Magyarországon, a magyar bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is címvédő.

Kőbán Rita 50 éves

Pénteken ünnepli ötvenedik születésnapját Kőbán Rita kétszeres olimpiai bajnok kajakozó. Budapesten született 1965. április 10-én. Tizenkét évesen, nővére példáját követve, a Ferencvárosi Torna Clubban kezdett kajakozni, ahol nevelőedzője Kluka József volt. Az 1981-es ifjúsági Európa-bajnokságon 500 méteren kettesben és négyesben bronzérmet szerzett, s ugyanebben az évben Ifjúsági Barátság Versenyt is nyert.

Történelmet írt a magyar sportvezető

A magyar szövetség (MASZ) főtitkára, Gyulai Istvánnak, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) volt főtitkárának kisebbik fia 37 szavazatot kapott a szervezet tisztújító kongresszusán, amelyet Bledben rendeztek meg. Az eseményen a norvég Svein Arne Hansent választották a szervezet elnökének. “Négy éven át tartó nagyon kemény munka előzte meg ezt a sikert, amit a Magyar Atlétikai Szövetség ért el.

Kovacsics: Idő kell, hogy felfogjuk, tényleg vége

Nem tudott csodát tenni a Győri Audi ETO a női kézilabda Bajnokok Ligájában, a hazai visszavágón elért döntetlen következtében a Vardar Szkopje került be a budapesti négyes döntőbe. Ambros Martín vezetőedző szerint talán túl korán kerültek többgólos előnybe, míg az irányító Kovacsics Anikó elmondta, idő kell, hogy felfogják, tényleg vége.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ezt elbénázta a MU: Nike és adidas mezben is játszaniuk kell az előszezonban

A Manchester United számára érdekesen alakul a 2015/2016-os előszezon, ugyanis az amerikai felkészülési turné alatt egyidejűleg kell viselnie a jelenlegi,...

Close