Sportszemle — 2015/04/09 at 06:30

Sportszemle 2015.04.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ötmilliárd néző a cél a budapesti vizes vb-n

A barcelonai vizes világbajnokság televíziós közvetítéseit 4,53 milliárdan nézték, két év múlva Budapestnek az ötmilliárdot kell megcéloznia, mondta Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, a 2017-es budapesti vb szervezőbizottságának vezetője.
A sportesemény költségvetése 85 millió dollár, vagyis hozzávetőleg 23 milliárd forint, ebből kell 2017. március 31-re felépíteni a 18 ezer férőhelyes úszókomplexumot a Dagály fürdő területén.

Magyar sakkzseni a szerelem hálójában

Merre tovább, Rapport? Mínusz 18 Élő, ráadásul nem tanulópénzként megfizetett lecke eredményeként, hanem harmadik kiemeltként, a torna esélyeseként. Sakkban ez ahhoz hasonlatos kudarc, mint amit mondjuk Görögország szenvedett el az ősszel a Feröer-szigetek futballválogatottja ellen. Jelképes értékű bukás, ami azt jelzi, így nem mehet tovább.

Férfi kézi: BL: Mikler és Balogh Zsolt is All-Star-jelölt

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ismét szavazásra invitálja a szurkolókat, amelyen a női után a férfi Bajnokok Ligája All-Star-csapatára lehet szavazni. Az álomcsapat jelöltjei között két magyar játékos van: a veszprémi Mikler Roland és a szegedi Balogh Zsolt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hajsza az NBA mezek gyártásáért

Még március közepén több olyan cikk látott napvilágot, melyek arról tájékoztattak, hogy az adidas, nem hosszabbítja meg a szerződését az...

Close