Sportszemle — 2015/04/03 at 06:30

Sportszemle 2015.04.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Komoly változtatásokat jelentett be Csányi Sándor

114. éves közgyűlésére sereglett össze – Simicskó István sportállamtitkár jelenlétében – a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tagsága, ezen indult újra az elnöki tisztért Csányi Sándor egyedül induló eddigi vezető. A közgyűlés elején a közelmúltban elhunyt labdarúgó-legendákra emlékeztek, köztük Grosics Gyulára, Buzánszky Jenőre és Sándor Károlyra.

Nemzetközi Puskás Alapítvány a magyar futball szolgálatában

Szepesi- és Östreicher-díjat adományoz a kuratórium – adta hírül Puskás Ferenc hivatalos emlékoldala, a PUSKAS.COM. Puskás Ferencné megállapodott Szepesi Györggyel a róla elnevezett díj évenkénti átadásáról Puskás Ferenc születésének 88. évfordulóján április 1-jén, szerdán Budapesten megalakult a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány.

Kézilabda: ikonok Kocsis Máté tervezett MKSZ-elnökségében

Csaknem teljes a Kocsis Máté MKSZ-elnökjelölt által elképzelt és a Nemzeti Sport kérésére elmondott, megújuló elnökség névsora, benne Pálinger Katalinnal, Marosi Lászlóval, Radulovics Bojanával. Tiszteletbeli elnök lenne Mocsai Lajos volt szövetségi kapitány.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Premiere League csapatok a közösségi médiában

A kapcsolat a labdarúgás és a közösségi média között napról napra egyre fontosabb. Jelenleg a Real Madrid és a Barcelona...

Close