Sportszemle — 2015/04/02 at 06:30

Sportszemle 2015.04.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Mi van, ha megjelenik Felcsúton a máltai hentes?

Új FIFA-szabály: ügynökből közvetítő . Bizonyára nem szándékosan, de hivatalosan éppen április elsején, a bolondok napján lép életbe a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) új, játékosügynököket érintő szabályozása. A szándék a hivatalos közlemény szerint az, hogy megvalósuljon az ügynökök teljes ellenőrzése, és csökkenjen a jutalékok összege (átlagban három százalékra), ennek érdekében minden közvetítői tevékenység a FIFA és a nemzeti szövetségek joghatósága alá kerül.

A Quaestor miatt bezár Magyarország elsőként indult labdarúgó hírportálja

A majdnem 16 éve működő honlap több mint két hete került nehéz helyzetbe, mivel a tulajdonos Quaestor Csoport egyik cége öncsődöt jelentett. Szerdától megszűnik az nb1.hu, Magyarország elsőként indult labdarúgó hírportálja. Pajor-Gyulai László főszerkesztő az oldalon megjelent, Búcsúzunk című írásában így fogalmaz: “Tulajdonosunk, a Quaestor gondjai miatt sejtettük, hogy ez a nap is felvirrad, de nagyon nehezen akartunk beletörődni.”

Női kézi BL: Korsós, Kovacsics és Szűcs is All-Star-jelölt

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szavazásra invitálja a szurkolókat, amelyen a női Bajnokok Ligája All-Star-csapatára lehet szavazni. Az álomcsapat jelöltjei között három magyar játékos van: a győri Korsós Dorina és Kovacsics Anikó, illetve a Nagybányán játszó Szűcs Gabriella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.04.01.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close