Sportszemle — 2015/04/01 at 06:30

Sportszemle 2015.04.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A hétvégén rajtol a magyarországi amerikaifutball-szezon

A hétvégén mindhárom osztályban megkezdődik a magyarországi amerikaifutball-bajnokság, a legjobbak a hétcsapatos elitligában, azaz a Hungarian Football League-ben (HFL) szerepelnek majd. A Magyar Amerikai Futball Szövetség keddi szezonnyitó sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a HFL-t idén először tavasszal rendezik meg, a Bratislava Monarchs révén pedig először egy külföldi együttes is csatlakozott a ligához.

Farkas Ágnes ringbe száll az MKSZ elnöki posztjáért

Új elnököt választ a sportág küldöttgyűlése a Magyar Kézilabda-szövetség élére április 17-én, miután a családi okokra hivatkozó Vetési Iván nem jelölteti magát. A leköszönő elnök bejelentette, szerinte Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere lenne az ideális utód. Más jelöltről hétfőig nem hallottunk, aztán korábbi világklasszis játékosunk, Farkas Ágnes jelezte, ringbe száll a posztért.

Pénteken honosítanak két kanadait a hokiválogatottba

Pénteken teszi le az állampolgársági esküt Frank Banham és Andrew Sarauer, akik helyet kaptak az április 19-én kezdődő divízió I/A jégkorong-világbajnokságra készülő magyar válogatott bő keretében, írja az MTI. A két csatár klubja, a Fehérvár AV19 szerint ezzel elhárul az utolsó elvi akadály is az elől, hogy a két kanadai támadó jégre léphessen a magyar csapatban a vb-n.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Pénzen vett boldogtalanság

A jelenlegi kormányzásnak köszönhetően milliárdok folynak a magyar labdarúgásba. Boldogabbak lettünk az eredményt látván? – Egy kisebb réteget leszámítva azt...

Close