Sportszemle — 2015/03/27 at 06:30

Sportszemle 2015.03.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női szurkolókat toboroznak a félmeztelen pólósok

A német Spandau 04 vízilabda-csapata félmeztelenül járja Berlin legforgalmasabb közlekedési eszközeit, szurkolókat gyűjtenek. A pólósok azért jutottak erre az elhatározásra, mert nem volt túl nagy érdeklődés a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-meccseük előtt, és így szeretnék megtölteni a lelátókat. A férfiakat nem hozta lázba az akció. Az ötlet a csapatkapitány Marko Strain agyából pattant ki.

Alapjaiban rengetheti meg a futballt egy német bírósági ítélet

A Bild beszámolója szerint a most 36 éves hálóőr 2009-ben érkezett a Mainzhoz, 2012-ben pedig két évvel, 2014-ig meghosszabbították a szerződését. A kontraktus lejártakor a klub nem hosszabbított Müllerrel, aki ezért munkaügyi pert indított, és meg is nyerte azt. A bíróság ugyanis nem jogerősen kimondta, hogy a klub jogellenesen szüntette meg a játékos munkaviszonyát, annak ellenére, hogy határozott idejű szerződése lejárt.

Fél évtized

Öt év, öt gyönyörű szép év. Ötéves lett a világ kedvenc futballmagazinjának, a FourFourTwo-nak a magyar kiadása. A Symbolban híres vendégek társaságában ünnepeltünk – egybekötve az Év magyar gólja díjátadónkkal.

Női kézi: Hát ezért megyek el nyáron a Fradiból

A nyáron a Ferencvárosból az átalakuló Győri Audi ETO KC-hoz szerződő Tomori Zsuzsanna a Nemzeti Sport hasábjain megjelent írásban osztotta meg, miért döntött úgy, hogy visszamegy korábbi klubjához. Alább a teljes cikket közöljük. Tomori Zsuzsanna nem akarja kihagyni a nagy lehetőséget, amely szerinte az utolsó.

Dániában nyit futballakadémiát a Barcelona

Dániában tervez futballakadémiát létrehozni az FC Barcelona, jelentette az MTI. A csütörtöki bejelentésen Allan Simonsen, a katalán klub történetének első dán játékosa beszélt arról, hogy ez hatalmas lehetőség azoknak a fiataloknak a számára, akik teljesen más futballfilozófiával szeretnének megismerkedni.

F1: Mindenre emlékszem, a kormány romlott el

Fernando Alonso csütörtökön először ült az újságírók elé azóta, hogy február 22-én Barcelonában tesztbalesetet szenvedett és három éjszakát is a kórházban kellett töltenie agyrázkódás miatt. A kétszeres világbajnok spanyol elmondta, amit a balesetről elmondhatott. Nem volt szél és nem volt emlékezetkiesés sem. Fernando Alonso szerint nem ismétlődik meg a barcelonai balesete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.03.26.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close