Sportszemle — 2015/03/26 at 06:30

Sportszemle 2015.03.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A dán kézibajnokságot kinőtte, a Győrrel végre BL-t nyerne

Új csapat formálódik a következő szezonra a Győri Audi ETO Kézilabda Clubnál, amely hétfőn öt új játékos érkezését és hat jelenlegi távozását jelentette be. A friss igazolások között találjuk a hollandok csillagát, Cornelia Grootot, aki a Nemzeti Sport Online-nak beszélt a váltásról.

Taktikázni kezdett Gyárfás, lemondott, hogy újraválasszák

A tisztújítás előrehozataláról döntött a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) rendkívüli elnökségi ülésén két héttel azután, hogy Guadalajara visszalépése után Magyarország vállalta a 2017-es vizes világbajnokság megrendezését. A MÚSZ szerdai tájékoztatása szerint Gyárfás Tamás elnök közölte, óriási kihívás a vb előkészítése, ugyanakkor a megszokott menetrend szerint épp a vb-szervezés közepén, 2016 végén lenne esedékes a szövetség vezetőinek megválasztása.

Dzsudzsáké az év magyar gólja

Dzsudzsák Balázsnak a románok elleni, idegenbeli Eb-selejtezőn lőtt szabadrúgását válaszották 2014 legszebb góljává a FourFourTwo magazin szavazásán. A magyar válogatott szélsője az őszi meccs 82. percében, 1-0-s román vezetésnél talált be 25 méterről Bukarestben, és a gól egy pontot ért Dárdai Pál csapata számára.

Végzetes lehet-e a Mercedesnek egy malajziai botlás?

A Mercedes a téli tesztidény után az Ausztrál Nagydíjon aratott kettős győzelmével végleg meggyőzte a kétkedőket arról, hogy ebben az évben is pilótái a sorozat fő esélyesei, más nemigen szólhat bele a küzdelembe. Az F1 történetében természetesen nem először fordult elő, hogy egy csapat uralta az idénynyitó futamot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportoló, vagy üzletember?

Nick Symmonds, amerikai világbajnoki ezüstérmes középtávfutó igazán érti, hogyan csináljon üzletet saját sportolásából.

Close