Sportszemle — 2015/03/25 at 06:30

Sportszemle 2015.03.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Rio 2016: 10 magyar arany, 17 érem – íme, egy előrejelzés

A sportadat- és médiaszolgáltatással foglalkozó Infostrada Sports előrejelzése szerint Magyarország 17 éremmel a 10. helyen végez a jövő évi riói olimpia éremtáblázatán, amelyen nagy fölénnyel az Egyesült Államok csapata lesz az első. A riói olimpia és paralimpia kabalafigurái (Fotó: Reuters) A virtuális éremtáblán 87 ország szerepel, s az Infostrada Sports közleménye szerint a házigazda brazilok történetük legeredményesebb szereplését produkálják majd 27 dobogós helyezéssel.

SEHA Liga Final Four Veszprémben

A fehérorosz Meskov Breszt, a horvát RK Nexe és HC PPD Zagreb, valamint a szlovákiai Tatran Presov férfi kézilabdacsapata szerdán azért küzd Veszprémben, hogy bekerüljön a regionális SEHA Liga péntektől vasárnapig tartó négyes döntőjébe.

MLSZ: „Nekünk, magyar edzőknek az a dolgunk, hogy tanuljunk”

Szalai László, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Edzőképző Központjának igazgatója a Sport Tv Mai helyzet című műsorában részletekbe menően beszélt róla, miként került Bernd Storck, az MLSZ nemrégiben kinevezett utánpótlás-sportigazgatója az U20-as válogatott élére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Megvédte Messit az adidas Twitteren

Zseniálisan reagált a sztárjait ért kritikákra az adidas. A márka most a szponzorált játékosait védte meg a közösségi médiában a...

Close