Sportszemle — 2015/03/20 at 06:30

Sportszemle 2015.03.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Türelmes versenyzéssel akar visszatérni ifj. Tóth

Elsősorban a türelmes versenyzésre és a futamok befejezésére akar törekedni ifjabb Tóth János hétszeres abszolút magyar ralibajnok, aki három év kihagyás után egy Peugeot 208 T16 R5-tel tér vissza idén az országos bajnokság mezőnyébe.

Megszólal a legújabb Nemzet Sportolója

Magyar Zoltán, a Nemzet Sportolói társaság legújabb tagja vendégeskedik csütörtökön 19 óra 30 perctől Havas Henrik szorítójában a SportKlub műsorán. A kétszeres olimpiai bajnokot március közepén, Buzánszky Jenő halálát követően választották be a magyar sport ikonjait tömörítő társaságba. Ezt a címet csak olyan ember kaphatja meg, aki betöltötte a 60. életévét, kimagasló eredményeket ért el, és visszavonulása után továbbra is aktív szerepet vállal a sportban.

Ocskay: Ez volt a Fehérvár legjobb EBEL-szezonja

Noha nem sikerült sporttörténelmet írnia, minden idők legjobb osztrák jégkorongligás (EBEL) szereplésén van túl a Fehérvár AV19 Ocskay Gábor szakosztály-igazgató szerint. Ocskay az MTI-nek csütörtökön, egy nappal a negyeddöntős búcsú után elmondta: sokan – ő maga is – bíztak benne, hogy sikerül túljutni a Vienna Capitalson.

Világhírű olasz megfigyelő tart tanfolyamot Budapesten

Tudják, melyik barcelonai játékosmegfigyelő szúrta ki Lionel Messit? Vagy azt, hogy kinek az ajánlására került Cristiano Ronaldo a Sportinghoz? Megkockáztatjuk, olvasóink 99 százaléka nem tudná fejből megnevezni a topklubok legjobb megfigyelőit – vagy szaknyelven scoutjait. Pedig az ő munkájuk szinte ugyanolyan jelentőségű, mint az edzői stáb bármely tagjáé – legalábbis azon futballkultúrákban, kluboknál, ahol felismerték a játékosmegfigyelői rendszer hasznosságát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Snapchat meghódítaná a sportpiacot

Olyan bevételi forrással bővülhet az innovatív sportszervezetek költségvetése, amire pár éve még biztosan nem gondolt senki sem. A Snapchat médiajogokról...

Close