Sport PR, úszás — 2015/03/18 at 12:50

Hosszú Katinka esete LeBron James-szel

by

A végén kezdem: az eredmény káprázatos!

Minden jelentős hazai médium lehozta Hosszú Katinka kalandját LeBron James-szel: a Nemzeti Sport, az Index, az Origo, a Hír24, a VS.hu és hosszan sorolhatnám.

Ilyen PR kampányra vágyik minden cég, közszereplő, művész, sportoló.

Spontán esemény vagy tudatos akció? Valószínűleg sohasem tudjuk meg. Természetesen történhetett minden úgy, ahogy olvastuk. Hazánk legjobb úszónője az USA-ban edzőtáborozott, ki akarta fejezni tiszteletét egyik példaképe, LeBron James felé, készített egy transzparenst, kiment a meccsre, a kosaras észrevette és ezt jelezte neki.

Hossú Katinka és Shane Tusup a Miami Heat meccsén

Nekem legalább ugyanennyire tetszik egy másik verzió. Katinka és amerikai edzője, párja Shane Tusup kigondolják, hogy hogyan lehet összekötni az úszónőt a másik világhíres sportolóval. Már az előkészületekről beszámolnak. Megszületik a transzparens. Képek készülnek a kosármeccsen és olvashatjuk a beszámolót.

Zseniális! Több napos országos PR kampány LeBron James-szel, LeBron James nélkül! Teljesen ingyen!

Hosszú Katinka a LeBron Jamesnek készített plakáttal

A hozadék: Katinka – bár világsztár – egy szerény lány, aki alázattal tekint a világ egyik legismertebb sportolójára. Őszinte, kifejezi pozitív érzéseit, képviseli hazáját, városát. És a világ legjobb kosárlabdázója meghajolt előtte.

És még LeBron James is jól járt!

Spontán vagy tudatos?

Fotók: Hír24, Facebook

One Comment

  1. Nekem az egyik példaképem, nagy tehetség, büszkék vagyunk rá. Kis országunk tele van tehetséges sportolókkal, és szerencsére a MOL idén is támogatja a fiatal feltörekvő tehetségeket, aki teheti, ossza meg, hogy minél több fiatalhoz eljusson http://bit.ly/ifi-sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.03.18.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close