Sportszemle — 2015/03/16 at 06:30

Sportszemle 2015.03.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Így kapott a Down-szindrómás lány szomorú kosaras sztorija happy endet.

Őszinték leszünk, nem sokat tudunk az egyesült államokbeli Lincoln középiskola kosárlabdacsapatáról, mégis, a mostani tette miatt ki merjük jelenteni, ennél szimpatikusabb együttesről régen hallottunk. Íme, egy Down-szindrómás lány szívszaggató esete, amely happy endet kapott.

Csányi úgy érzi, jól csinálja, maradna az MLSZ élén

Tisztújítás a labdarúgó-szövetségnél „Jó úton járunk, nagyszerű folyamatokat indítottunk el, ezeket jó lenne folytatni, szeretném látni a munka végeredményét, és amikor hazai és külföldi kollégáim biztatására vállaltam, hogy az UEFA tisztújításán jelöljenek a végrehajtó bizottságba, azzal tulajdonképpen már kimondtam, hogy folytatom, ha az MLSZ küldöttgyűlésén a labdarúgó-társadalom képviselői is úgy gondolják” – nyilatkozta a FourFourTwo magazinnak adott terjedelmes interjúban Csányi Sándor.

Két teljes nap a Real Madriddal (exkluzív fotók!)

A valdebebasi sportközpontba és a 113 éves klub elnöki termébe is ellátogattak a Real Madrid hivatalos magyar szurkolói klubjának, a Pena Madridista Húngarának a tagjai. Az eseményeken az ötéves FFT is jelen volt!

Rp. gyorskorcsolya-vb: ezüstérmes a férfi váltó!

Ezüstérmet nyert vasárnap a Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang összeállítású magyar váltó a Moszkvában rendezett rövidpályásgyorskorcsolya-világbajnokságon. Liu Shaolin Sándor szombati remek eredménye után jött az újabb: a férfi váltó is a dobogó második fokára állhatott fel! A nemzetközi szövetség honlapja szerint a magyar négyes mindössze 44 ezredmásodperccel kapott ki a kínai kvartettől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.03.13.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close