Sportszemle — 2015/03/13 at 06:30

Sportszemle 2015.03.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Räikkönen május 1-jén beugrik a Várkert Bazárba

A Nagy Futamnak immár hagyománya van, s minden alkalommal egyre színesebb a résztvevők palettája – szögezte le a Hungaroring Sport Zrt. sajtótájékoztatóján Gyulay Zsolt elnök-vezérigazgató. – Ennek a rendezvénynek az a célja, hogy közelebb hozzuk a technikai sportokat a szurkolókhoz, ami az utóbbi évek tapasztalata alapján sikerül is.

Hajrá, szurkolók!

Csütörtökönként jelentkező új rovatunkban a szurkolóknak szeretnénk egy kis segítséget adni a hétvégi meccsekkel kapcsolatban, sőt, a szurkolótáborok híreit, érdekességeit is szeretnénk megosztani az olvasókkal. Minden bizonnyal a legtöbb szurkoló a Nyíregyháza-Ferencváros mérkőzésre látogatnak majd ki.

Iskolai úszó-világbajnokság is lesz Magyarországon 2017-ben

Nemcsak a felnőtt vizes-világbajnokságnak, hanem a Nemzetközi Iskolasport Szövetség (ISF) iskolai úszó-világbajnokságának is otthont ad Magyarország 2017-ben. Az eseményt a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) rendezi, így nemcsak az úszósztárok, hanem az iskolai sport legjobbjai is Magyarországra látogatnak két év múlva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A “Manchester City család”: magyar szurkoló beszélgetett élőben Wilfried Bonyval

Számos csapat eszmélt már rá a közösségi média csatornáinak szükségességére. Vétek lenne nem alkalmazni az általa kínált kommunikációs lehetőségeket. Ugyanakkor...

Close