Sportszemle — 2015/03/06 at 06:30

Sportszemle 2015.03.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A futballundor vírusát nálatok kaptam el

A dunaszerdahelyi Szabó Ottó játszott a szlovák válogatottban, itt elvették a kedvét a futballtól. A városban azt kutattuk, mi működik jobban a szlovák fociban, miért tudták legyőzni a vb-címvédő spanyolokat. Tátott szájjal nézik a hazai stadionokat, mi pedig az eredményeiket.

Betörtek Schumacher orvosához

Betörtek Michael Schumacher orvosa, Johannes Peil klinikájára – adta hírül a Bild. Eltűnt egy laptop is, de egyelőre kérdéses, voltak-e rajta a hétszeres bajnokkal kapcsolatos bizalmas információk.

Új Rubik-kocka világcsúcs született

A csennai illetőségű Bhargav Naraszimhan 84 másodperc alatt rakott ki öt bűvös kockát egy kézzel, és ezzel új gyorsasági világrekordot állított fel ebben a kategóriában. A vasárnap tartott versenyen Naraszimhan magasan felülmúlta a kategóra eddig érvényes világrekordját, amelyet a japán Tabucsi Jumu tartott 2010 márciusa óta majdnem fél perccel hosszabb idővel, 112 másodperccel.

Nyilasi Tibor és csinos pomponlányok

Egyetemi sport határok nélkül. A főváros, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vezetésének támogatásával hatodszor rendezi meg az ELTE és a BEAC a hazai és határon túli egyetemek legnagyobb éves sporteseményét, a Kárpát-medencei Egyetemek kupáját (KEK).

SEHA Liga: Veszprémben rendezik meg a Final Fourt

A délkelet-európai versenysorozat alapszakaszának hat legjobbja március 25. és 29. között fog összecsapni egymással a Veszprém Arénában – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Március 25-én az alapszakasz 3-6. helyezettjeinek mérkőzéseire kerül sor, majd ezen párharcok két legjobbja 27-én játszik elődöntőt az első két helyzettel, azaz az MKB-MVM Veszprémmel és a Vardar Skopjéval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hazárdjáték az olimpiarendezés?

Egy olimpia nem olcsó gyerekjáték, sőt manapság, már csupán a kiváltságosok játékszere, ami a rendezést illeti. Ennek bizonyításául egyre több...

Close