Sportszemle — 2015/03/03 at 06:30

Sportszemle 2015.03.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Iránban olyat merészet húztak, hogy csak ámul a sportvilág

Iránban földcsuszamlásszerű változások vannak, nem elég, hogy beengedték a Google-t, de már a nők is birkózhatnak abban az országban, ahol még azért is börtönt kaphat nőként valaki, ha egy meccset akar megnézni nyilvánosan. A birkózás ma már testre feszülő dresszekről, fedetlen karokról és lábakról szól a nőknél is, de Iránban ekkora szabadosságot természetesen nem lehet megengedni.

Miért ne rendezzen olimpiát Budapest?

Tiszta ráfizetés egy olimpia a rendező városnak, mert a NOB szedi le a sápot – érvel egy amerikai sportközgazdász. Előbb-utóbb már csak nem demokratikus országok vállalják az olimpiák költségeit – jósolta egy, a holland kormány által megrendelt 2012-es jelentés.

Több mint ezer indulót várnak a Pécs-Harkány-futóversenyre

Több mint ezer futó részvételére számítanak a szervezők az idén 31.-szer rendezendő Pécs-Harkány pénzdíjas országúti futóversenyen. A dél-dunántúli régió egyik legnagyobb tömegsport-rendezvényének számító esemény hétfői sajtótájékoztatóján Freier Balázs, a rendező Pécsi Vasutas Sportkör atlétikai szakosztályának vezetője elmondta, a vasárnap 11 órakor rajtoló eseményen az összlétszám kísérőkkel együtt a háromezret is meghaladhatja.

Az újpesti szurkolók kikergették tulajdonosukat a lelátóról

Az Újpest 15 év után először szenvedett vereséget hazai pályán a Pécstől, a lilák több szurkolójánál pedig elszakadt a cérna, és gyakorlatilag kikergették a klub belga elnökét, Roderick Duchatelet-t a VIP-páholyból a szombat délutáni tavasznyitó meccsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nekünk szurkoló kell!

Nagy vihart kavart Vági Márton, az MLSZ főtitkárának napokban tett nyilatkozata, amikor úgy vélekedett, hogy a televízióban közvetített hazai mérkőzések...

Close