Sportszemle — 2015/03/02 at 06:30

Sportszemle 2015.03.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Múzeumba került a kiábrándult magyar bokszedző

Egy edző-apa keservei. A versenyzőként Eb-ezüstérmes és kétszeres olimpiai résztvevő Bacskai Imre – Szántó Imre mellett – a legsikeresebb aktív magyar bokszedző, a junior világbajnok, felnőtt-Európa-bajnok Bacskai Balázs mestere. És édesapja. Illetve az előbbi csak volt. A szakember, a Vasas ökölvívó-szakosztályának tavaly júniusig vezetőedzője tavaly június óta biztonsági őr a Nemzeti Múzeumban.

Ambros Martín: Amorimnál nincs teljesebb játékos

Ambros Martín, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának vezetőedzője ugyan a legritkább esetben értékeli egyénileg a játékosait akár pozitív, akár negatív előjellel, de most Eduarda Amorim díja kapcsán csak az elismerés hangján szólt a jelenleg sérülésből lábadozó játékosról. Edzője szerint teljesen megérdemelten lett Amorim 2014 legjobbja.

Mi ez a titkolózás Alonso balesete körül?

Vasárnap kevéssel dél előtt a barcelonai teszten a pálya 3-as kanyarjához riasztották a mentőket, Fernando Alonso autója az aszfalt melletti, belső betonfalnál állt meg. A pilóta nem tudott kiszállni az autóból, amiről csak az első szárny hiányzott.

Terjék Lajos: A tehetségem megvolt, a megfelelő intelligencia nem.

Terjék Lajos 15 évvel ezelőtt az egyik legnagyobb tehetségnek számított a magyar labdarúgásban. A korábbi újpesti kedvenc tíz éve Cipruson játszik, ahonnan nem is akar visszaköltözni Magyarországra.

Világklasszisokat vert a magyar golfozócsillag

Rózsa Csilla remek bemutatkozása. Első profi tornáján, Új-Zélandon a 133 fős mezőnyben a 35. helyen fejezte be szereplését Rózsa Csilla. A 18 éves golfozó vasárnap érte el a legjobb eredményét, 70-es köre a zárónap egyik legjobbja volt, még a világelső Lydia Ko is egy ütéssel felette zárt, igaz, az új-zélandi világelső végül megnyerte a tornát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4K TV helyett a virtuális valóságra koncentrál a NOB Rióban

Amíg az elektronikai cégek januárban hevesen reklámozták az ultra HD felbontású készülékeiket a technológiai kiállítások csúcsát jelentő CES-en, a NOB...

Close