Sportszemle — 2015/02/27 at 06:30

Sportszemle 2015.02.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Törökként menne a riói olimpiára vb-ezüstérmesünk

A Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor négyes ötödik lett a pekingi olimpián. Bozsik Gábor 2006-ban a szegedi világbajnokságon robbant be a hazai, egyben a nemzetközi élmezőnybe, amikor Sík Márton, Csamangó Attila és Boros Gergely társaként K-4 500 méteren ezüstérmet szerzett.

Ők irányítják a magyar klubfutballt

A borsonline összegyűjtötte azokat a fociklubokat, amelyeknél állításuk szerint tetten érhető a kormánypárti politikusi, vagy üzleti kötődésen alapuló befolyás. Eszerint hat csapatnál egyértelmű a helyzet, hiszen az NB1-es Fradi, MTK, Videoton és Puskás Akadémia, a másodosztályú Mezőkövesd és a harmadosztályú Kisvárda tulajdonosi háttere, vagy klubelnöksége, vagy alapítója, vagy jeles támogatója közvetlenül is köthető a kormánypárthoz. A többiek a háttérből tartják kézben a gyeplőt..

Kézi: az EHF Tv a jövőben magyar bajnokikat is adna

Február 26-án ülést tartott a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége. A testület áttekintette a legfontosabb közelgő eseményeket, előtérben a májusi budapesti női Bajnokok Ligája-(négyes)döntővel és a júniusi magyarországi IHF-kongresszussal, valamint a válogatottak előtt álló legfőbb eseményekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszervezetek, így hirdessetek a környéken járó szurkolóknak!

A Facebook már egy ideje teszteli és Amerikában elérhető az ún. Local Awarness hirdetésformátum. A nemrég megjelent, egyelőre csak iOS-en...

Close