Sportszemle — 2015/02/26 at 06:30

Sportszemle 2015.02.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Teljesen felforgatják jövőre a férfi kézi-BL-t

Ötszázezer eurót kap a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2016-os győztese, a négyes döntő összdíjazása egymillió euró lesz, de változik a lebonyolítás, jelentette be az EHF kedden a honlapján. A 2015-16-os kiírás pénzdíjainak tételes elosztását viszont csak március 26-án, a valenciai végrehajtó bizottsági ülés után hozzák nyilvánosságra.

Hatalmas hír a régi magyar foci kedvelőinek

Archív tévécsatornát indított a YouTube-on a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Sztancsik Tamás, az MLSZ kommunikációs igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az MLSZ TV Archív oldalra folyamatosan töltik fel a videókat, és így 2016 elejéig mintegy 4000 mérkőzés lesz rajta látható. Ezek között válogatott, hazai bajnoki és nemzetközi kupamérkőzéseket is vissza lehet majd nézni.

Győri kézis lett a világ legjobbja

A férfiaknál Nikola Karabaticot, a Barcelona francia irányítóját, a nőknél pedig Eduarda Amorimot, a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC brazil átlövőjét választották 2014 legjobb játékosának a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) szavazásán.

Ördögi kör: itt a FIFA Financial UNfair Play!

A FIFA Pénzügyi Fair Play-szabálya a viccek vicce, a gazdagokat még gazdagabbá teszi, a feltörekvőket visszalöki.

Kivizsgálja az FIA az Alonso-balesetet

Vizsgálatot indít Fernando Alonso vasárnapi tesztbalesetében az FIA, közölte szerda este a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA) egyik szóvivője. Brit értesülések szerint a szervezetnek is szemet szúrt, hogy egy látszólag ártalmatlan bukás után, amiben enyhe agyrázkódáson kívül más baja nem esett Alonsónak, három napot töltött kórházban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az SAP újította meg az NHL statisztikáit

Az NHL közleménye szerint az SAP szoftvercégnek köszönhetően teljesen átalakulhatnak a jégkorong rajongók adatfogyasztási szokásai.

Close