Sportszemle — 2015/02/23 at 06:30

Sportszemle 2015.02.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


2016-ban vb-t rendezünk

Vetési Iván jó hírekről számolt be A nemzetközi szövetség tanácsának erre vonatkozó döntéséről a magyar szövetség számolt be pénteken, hozzátéve, hogy a tornára Budapesten, a Margitszigeten kerül majd sor – írja az MTI. “Nagyon örülök, hogy ismét sikerült egy komoly felnőttverseny, egy világbajnokság rendezési jogát elnyernünk!”

10 lebilincselő futballfotó, amelytől pár másodpercre eláll a szó

Egészen elbűvölő téma vetődött fel az egyik nap a Redditen, a felhasználókat arra kérték, hogy osszanak meg képeket a jelen és a közelmúlt labdarúgásából, amelyek évek, évtizedek múltán ikonikus darabokká válhatnak. Érkeztek is a kedvenc képek, köztük kiváló megfejtések. A 10 legmagasabb értékelést bezsebelő fotót gyűjtöttük itt össze.

A Lech Poznannál a magyar futballista is értékké válik

A Nemzeti Sport Online-on korábban is foglalkoztunk a Lech Poznan működésével és szakmai modelljével ( tavaly nyáron a klub korábbi megfigyelője beszélt minderről), ezúttal pedig egy kétrészes összeállítás keretében igyekszünk közelebb hozni az immár három magyar labdarúgót, Holman Dávidot, Kádár Tamást és Lovrencsics Gergőt foglalkoztató lengyel klubot.

A Nagyerdei 2014 negyedik legjobb stadionja

A Stadiumdb.com szakmai zsűrijének szavazásán a debreceni Nagyerdei Stadion a negyedik legjobb a 2014-ben átadott létesítmények különversenyében. A szavazás zsűrijében olyan nemzetközileg elismert és tapasztalt építészek ültek, akik nem vettek részt egyik pályázó munkálataiban sem. A pontozásnál négy kategóriát, a vizuális hatást, a környezetet, valamint az innovációt és az ár-érték arányt vették figyelembe.

Magyar focistával készített interjút a brit Sun

A lap egy angol klub, a Notts County Puskásának nevezi Bajner Bálintot, a csapat magyar játékosát. Mint ismeretes, Bajner Bálint külföldi karrierjét különös figyelem övezi Magyarországon. A Bajner-rajongókat korábban már letiltották a Notts County Facebookjáról, mert annyi üzenettel lepték el az üzenőfalat, nemrég pedig több, mint száz magyar szurkolt a harmadik ligában szereplő klub mérkőzésén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.02.20.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close