Sportszemle — 2015/02/18 at 06:30

Sportszemle 2015.02.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Dzsudzsák sokkal nagyobb sztár, mint Terry és van der Vaart

Az orosz sportlap, a Sportexpress.ru körülnézett a játékospiacon és listába foglalta azokat a játékosokat, akik nyáron lejáró szerződésük miatt szabadon igazolhatóvá válhatnak, ha addig nem hosszabbítanak szerződést jelenlegi klubjukkal. A játékos értéke életkora, piaci értéke, csapaton belüli posztja alapján áll össze, eszerint a legértékesebb a Real Madrid világbajnok középpályása, a német Sami Khedira, 25 millió euróval.

Légiósok: „Egy senki vagyok, ezt az ellenségemnek sem kívánom”

Tamás Krisztián úgy érezte, ha sikeres akar lenni, váltania kell . „Olaszország csodálatos hely, rengeteget tanultam, de hazudnék, ha azt állítanám, hogy csak szép emlékekkel távoztam. Sok háborút megvívtam, és elismerem, a végére teljesen leeresztettem, a Varesében nagyon rosszul futballoztam.”

Még sehol sincs az új diósgyőri stadion, de már ordítanak benne

2016 végére felújított stadion állhat Diósgyőrben, a DVTK már videón is bemutatta az új aréna látványterveit. A régi arénát már októberben elkezdték bontani, az új építése májusban kezdődhet el, a sportkomplexum felújítására 8 milliárdot költenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Innovatív Twitter kampány az adidastól

Ez gyors volt, a Twitter ugyani alig pár hete indította el új funkcióját, a csoportos üzenetküldési lehetőséget. Az adidas a...

Close