Sportszemle — 2015/02/17 at 06:30

Sportszemle 2015.02.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Drónok követik Győrben a kajak-kenusokat

Csúcstechnika a világbajnokságon. „Bízom abban, hogy Győr méltó házigazdája lesz a világbajnokságnak, és biztos vagyok benne, hogy a rendezvény sikere kiegészül majd a magyar sportolók, sőt akár győri versenyzők eredményességével is” – fogalmazott a vb hétfői sajtótájékoztatóján Borkai Zsolt, Győr polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

Női kézi: A folytatásban ennyi már nem lesz elég!

Láttunk már kézilabdaedzőtől ilyet, csak Ambros Martíntól nem. A Győri Audi ETO KC mestere a francia Metz elleni, szombati Bajnokok Ligája-középdöntős összecsapás 41. percében Gheorge Tadici módra bosszúsan rálegyintett csapatára az egyhuzamban bekapott ötödik gól után, majd elfordult és előkereste az időkérést jelző táblácskát.

Alonso a szemetet is elég jó helyre hozza

Ron Dennis hosszú gondolkodás után döntött úgy tavaly, hogy Jenson Buttont tartja meg új versenyzője, Fernando Alonso mellé, a csapatfőnök akkoriban azt mondta, az angol képes lesz megverni a spanyolt a McLaren-Hondánál.

Félelmetesen bánik a labdával a Chelsea 8 éves tehetsége

Jegyezzük meg a nevet: Denim Nnamudi! A Chelsea akadémiáján focizik, 8 éves, félelmetesen gyors és hihetetlenül jól bánik a labdával.

Így verte meg Knoch Viktor az egész világot

Főképpen a bátyjának köszöni. Knoch Viktor a 2006-os téli olimpián már sporttörténelmet írt egyszer, amikor Torinóban tizenhat esztendősen ötödik lett a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenyében; ezzel 26 év után a legjobb magyar eredményt érte el a téli ötkarikás játékok történetében, valamennyi sportágat nézve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Zlatan gólöröme és a megrázó igazság, ami mögötte van

A hétvégén nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi sajtó is tele volt Zlatan Ibrahimovic gólörömével és a legújabb tetoválásaival. De...

Close